En flott gjeng med høy motivasjon og ønske om nye mestre høyder. Kjersti Busterud fra Norsk telegrambyrå var med og fikk laget en reportasje som bl.a. ble presentert i Romerike blad den 19. juni. Hun tok selv bildene som presenteres her.

På kurset ble det prøvelser i blant annet Nesbøgalden, Holmaberget, broa ved Heimrebø og Bjønnestigen, både i tørt og vått lende. Våren visste seg i prangende natur med frodige blomsterenger, fossende elver og hyggelige turfolk, ikke minst deltagergruppen.

Første turen i dag siden kurset på Kolsåstoppen. Trening på høyde ved Blefjell. For en vei jeg har gått…. Har gått fra lammende høydeskrekk til dette. Takk for hjelpen. Wenche.

Kurs gjennomføres gitt noen forutsetninger. I Aurlandsdalen at Østerbø turisthytte er åpen, at deltagere og kursholdere er friske, og at de generelle rådene fra Folkehelseinstituttet (FHI) kan etterfølges. Tilsvarende gjelder kurs i Østmarka. Dersom kurs må avlyses eller deltager blir forhindret grunnet Korona smitte, vil innbetalt kursavgift bli refundert.

I forbindelse med årets sesong har jeg forsøkt meg på en teknisk oppgradering. Håper dere enkelt og greit finner frem til kurs å være med på, samt nyttig informasjon om høydeskrekk, friluftsliv, mediaomtaler og annet. Håper vi sees på kurs.